Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Karácsonykor boldoggá avattam magam!

igor007 2011.12.27. 12:22

Karácsonykor úgy gondoltam - mivel szentté rögtön nem tudom - egyenlőre csak boldoggá avatom magam. Ennek egy igazán sarkalatos momentuma a bizonyított csodatétel, ami szerintem megvolt, miszerint kész csoda, hogy nem rúgtam be! :)

Elterveztem ugyanis, hogy a sok nehézség ellenére, ami az ember életében előjön olykor, én boldog maradok. Még akkor is, ha ehhez minden nap minimum egy csodát le is kell tennem az asztalra (bár a boldoggá avatás szigorú szabályait alapul véve egy is elegendő egy életben). Halkan jegyzem meg, hogy utána azért meg is kell halni. Én ezt a részt egy lábrándítással egyetemben gyorsan átugrottam és inkább a boldoggá avatásommal foglalatoskodtam.

Olyannyira jól sikerült, hogy visszafelé a vonaton már azon gondolkodtam, hogy jövőre milyen terveket fogok megvalósítani (eddig ugyanis nem igazán voltak terveim, inkább csak sodródtam az árral), ezekhez milyen erőforrásokat kell allokálnom (boccs az informatikusi véna odabasz néha).

Szóval...ennek fényében kezdem ezt a blogot is, előbb csak magamnak, aztán ha olyanná sikeredik megosztom a nagyközönséggel is. Nem tudom még mik lesznek itt, de várhatóan mindenképpen olyan lesz amilyen én vagyok, bohókás és tárgyilagos, helyenként ízléstelen és abszurd, olykor trágár és szentimentális vagy épp pornográf.

Váljék egészségemre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kimaradt.blog.hu/api/trackback/id/tr43498424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása