Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közönséges légy

igor007 2011.12.27. 15:19

Kate az ágyon feküdt. Még nem aludt, de szemhéjai nehézkesen, lassan mozogtak fel-le minden pislogásnál. Nyár közepe volt. A délutáni Nap erősen sütötte a félig elhúzott sötét függönyt, aminek mintája a szemközti falra rajzolódott, úgy táncolva, ahogy a résnyire nyitott ablakon be-beszökő szellő mozgatta a nehéz drapériát. Kate nézte a táncoló ábrákat a falon, majd szeme lassan végigfutott egy repedésen és megállapodott a plafon közepén. Lélegzete mélyé, egyenletessé vált, pulzusa lelassult egész teste nyugalomba süllyedt.

A kinti meleg elől menedéket és élelmet remélve egy légy surrant be az ablakrésen. A függöny ráncai közt cikázva kereste az utat a szobába, s mikor rálelt diadalittasan hatalmas köröket repdesve állapodott meg az ágy felett keringve. Kate pillantása a plafon ízeiről a légyre csusszant át s követte az ágy feletti keringő látogató bódító kerengését. Minden körrel egyre közelebb került az álomhoz, teste ernyedten, mozdulatlanul várta a délutáni felüdülést.

Hirtelen egy légáram surrant keresztül a szobán, talán mert nyitva maradt egy ablak egy másik szobában, s a légy Kate felett felgyorsítva reptét, ráfeküdt az áramlatra. Hatalmas nyolcasokban zúgott át a szobán, kerülgetve az akadályokat, majd újra Kate felett keringett, s furán rángatózott, mint akit görcsökkel tűzdelt akut székrekedés gyötör. Majd az egyik bukó forduló után hirtelen, a légy hímtagja elkezdett nőni, dagadni, a 3. kör után már elérte a testhosszának kétszeresét, a szőrök girbe-gurbán lengték körül, lábai himbálóztak néha nekicsapódtak de tovább dagadt. A körök egyre lassabbak lettek, ahogy nehéz terhét cipelte, s közben kajánul Kate felé köpött majd csábos vigyorra húzta szájszervét, s nagyokat cuppogott fröcsögve…

…Milyen közönséges ez a légy! – gondolta magában Kate utoljára mielőtt végleg elnyomta az álom. S valóban közönséges légy volt, ahol most épp ő volt a közönség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kimaradt.blog.hu/api/trackback/id/tr603499016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása